RÓLUNK

„Ha biztos kerekeken akar autózni BALASSÁ-hoz kell fordulni!”

1979 óta használt szlogenünkhöz híven, a mai napig fontosnak tartjuk Ügyfeleink gépjárműveinek legjobb szakmai tudásunk szerinti javítását!

Cégalapításunk óta hisszük, hogy csak precíz munkavégzéssel érhetjük el Ügyfeleink hosszútávú bizalmát és elégedettségét!

Több tíz éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, minden javítást ezen elvek szerint végzünk el egy barátságos, ügyfélcentrikus környezetben, az egyéni igények maximális figyelembevételével!

Szervizünk Pesterzsébet kertvárosi részén található, kényelmes parkolási lehetőséggel.

Családi vállalkozásunk fő profilja kezdetben csak a gumiszerelés és az azzal kapcsolatos javítási munkák elvégzése volt. Ügyfeleink igényeihez igazodva bővítettük szolgáltatásainkat, és ma már autójavítással, gumiabroncs szereléssel és forgalmazással is foglalkozunk, ezzel magánszemélyek és céges flották számára komplett szervizelési megoldást biztosítunk. Szerszám és gépparkunkat, valamint szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy javítási technológiánk a legújabb követelményeknek is megfeleljen.

Töretlen szakmai elhivatottsággal és precíz gumiszerelési, autójavítási munkával igyekszünk biztosítani minden Kedves Ügyfelünk számára a gondtalan és biztonságos közlekedést!

Az autósok szolgálatában:

Balassa András Balassa Gábor
Ügyvezető, Tulajdonos
Autószerelő mester
Tulajdonos
Autószerelő, Okleveles gumiabroncs javítóMinket választottak:<< Vissza a főoldalra <<